The Immanent Inconvenience

Just For The Taste Of Tuesday.

Få hjälp när det behövs

Ibland kan det var så att man måste få hjälp när man är på vägen. Det kan hända att man blir fast och måste få hjälp av en bärgare i Stockholm, och det är ju toppen att det finns bilbärgning i Stockholm. Ja vad hade man annars gjort om det inte var för dom?

På vägen

Det är ju verkligen olycklig om man är på vägen och så får man punka eller att något blir fel på bilen så att man måste få hjälp man klarar det inte själv. Ja då är man verkligen tacksam att ma char någon som kan hjälpa en att komma därifrån. Man får hjälp med sitt problem.
Man önskar ju att man kunde allt själv att man kunde mecka med bilen när det behövs och så men det är ju inte så lätt att kunna allt själv, då är det verkligen bra att man kan få hjälp på vägen.
Kommer ihåg när jag var på resa i Australien och vi låste oss ute flera gånger i vår bil och då var vi verkligen tacksamma att vi kunde ringa till bärgarna där för att få hjälp. Ja vad hade vi gjort annars? Ja då hade vi ju inte kunnat fortsätta våran resa. Så var verkligen tacksamma för deras hjälp.

Ja när man befinner sig i ingenstans och något går sönder på bilen då är man tacksam för all hjälp man kan få. Och man gör väl i att ha numret till hands om det skulle hända något så att man kan ringa på hjälp när man behöver det. Ja man får verkligen uppskatta den hjälp som går att får till gån till.
Men man hoppas ju att man inte ska behöva den hjälpen, för man vill ju inte att det ska bli något problem med bilen när man är ute och åker.